Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Εφημερίδα "Εκπαιδευτική Εστία"



Ιδρύουμε το δικό μας «Βήμα»

              
Αναγνώστης της "Εστίας" πριν από διάλεξη
Με άρθρα για τη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό του καθηγητή Φυσικής Αγωγής,
Msc Ειδικής Φ.Α., Ιωάννη Μπαχά, κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος (Β’ Περίοδος) της εκπαιδευτικής εφημερίδας «Εκπαιδευτική Εστία. Η εφημερίς της Ιωνικής Γης». Το τεύχος περιλαμβάνει επίσης εμπεριστατωμένα άρθρα των Ερωτόκριτου Θεοτοκάτου, Προέδρου του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης, της φιλολόγου Δήμητρας Ρετσινά, του ιστορικού Κωνσταντίνου Μπατσιόλα, του αρχαιολόγου Ιωάννη Λαζαρίδη και του εκπαιδευτικού και συγγραφέα Νικόλαου Γεωργίου.
          Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εκδοτικό εγχείρημα το οποίο αποτελεί υλοποίηση των καταστατικών στόχων του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Ιωνική Γη-Ίωνες» Θεσσαλονίκης και του Προέδρου του κυρίου Νικόλαου Γεωργίου και των συνεργατών του. Σκοπός του εντύπου η παραγωγή ποιοτικού πολιτιστικού και κοινωνικού λόγου με την προσφορά «Βήματος» σε αξιόλογους επιστήμονες, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και ερευνητές για να εκθέσουν τις απόψεις τους πάντα με γνώμονα την προάσπιση και ανάδειξη της Ελλάδας και των αξιών και ιδανικών του Οικουμενικού Ελληνισμού.
           Η «Εκπαιδευτική Εστία» αποτελεί ένθετο παράρτημα της τριμηνιαίας εφημερίδας του Συλλόγου «Εστία» και αρχισυντάκτης της είναι ο εκπαιδευτικός Ι. Μπαχάς. Διανέμεται δωρεάν σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και εντευκτήρια συνεργαζόμενων φορέων στη Θεσσαλονίκη. Ενδεικτικά αναφέρουμε  το βιβλιοπωλείο «Αριστοτέλειον» (Ερμού 61), τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.) στον Εύοσμο και στο εντευκτήριο της Διασωστικής Ομάδας ΠΡ.Ο.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. στο στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη.
          Τα άρθρα των συναδέλφων συνεργατών της εφημερίδας Ιωάννη Μπαχά και Δημήτρη Παπαδόπουλου, θα δημοσιευτούν στο ιστολόγιο μας το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για κείμενα που δημοσιεύτηκαν σε εβδομαδιαίες εφημερίδες και ιστολόγια με εθνικό προσανατολισμό.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου