Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

"Αυλαία" για τα Σεμινάρια του Π.Σ.Α.Τ.

Ολοκληρώθηκαν τα Σεμινάρια του Π.Σ.Α.Τ. στη Θεσσαλονίκη

     
O κ. Τριανταφύλλου και ο εισηγητής
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος των Σεμιναρίων με θέμα "Αθλητική Δημοσιογραφία στην Ψηφιακή Εποχή" που διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Τ. στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν από τους διδάσκοντες του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και οι συζητήσεις που ακολουθούσαν τις εισηγήσεις ήταν εποικοδομητικές.

    
Οι αθλητικογράφοι Δ. Μανούσης και Π. Σπηλιόπουλος
Στην έναρξη του τελευταίου μαθήματος απεύθυνε χαιρετισμό στους ακροατές ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ κύριος Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο οποίος και περιέγραψε τους σκοπούς της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών καθώς και κάποιες από τις σχεδιαζόμενες δράσεις της το επόμενο διάστημα, όπως το 2ο Θερινό Σχολείο στην Αρχαία Ολυμπία (1 με 4 Οκτωβρίου 2015).

    
Ο Γ. Μπαχάς με τη βεβαίωση του Π.Σ.Α.Τ
Κοντά στους νεαρούς σπουδαστές των δημοσιογραφικών Σχολών, τους φοιτητές των Τμημάτων Μ.Μ.Ε. και τους επαγγελματίες αθλητικογράφους, το πρόγραμμα παρακολούθησαν με συνέπεια και οι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (με ειδικότητα Αθλητική Δημοσιογραφία) Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, Γιάννης Μπαχάς και Κώστας Ορφανίδης, ο γυμναστής και ερασιτέχνης αθλητικογράφος Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Σαλονικιός. Συγχαίρουμε τον Π.Σ.Α.Τ. για την πρωτοβουλία και προσβλέπουμ,ε σε ευρύτερη συνεργασία στο άμεσο μέλλον.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου