Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκαν τα Σεμινάρια του Π.Σ.Α.Τ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Κύκλος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Π.Σ.Α.Τ. & Α.Π.Θ.

      Τα συνολικά 6 Σεμινάρια (6, 13, 20, 27 Μαΐου και 3, 10 Ιουνίου 2015), με θέμα «Αθλητική Δημοσιογραφία στην Ψηφιακή Εποχή», πραγματοποιήθηκαν στο αμφιθέατρο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας –Θράκης (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ.), την οποία ο Π.Σ.Α.Τ. ευχαριστεί άλλη μία φορά για τη συμβολή της , ενώ μεταδόθηκαν απευθείας από την ιστοσελίδα του Π.Σ.Α.Τ. (www.psat.gr).
       
Ο Γιάννης Μπαχάς με το πτυχίο
Επιστημονικός υπεύθυνος του
1ου Κύκλου των Σεμιναρίων ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Α.Π.Θ., κύριος Ανδρέας Βέγλης και εισηγητές οι: Ανδρέας Βέγλης (καθηγητής), Γιώργος Καλλίρης (αναπληρωτής καθηγητής), Αντώνης Σκαμνάκης (επίκουρος καθηγητής), Χαράλαμπος Δημούλας (Επίκουρος Καθηγητής), Νίκος Παναγιώτου (Λέκτορας), Χαράλαμπος Μπράτσας (Ε.Δ.Ι.Π.). 
Την απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής, στους δημοσιογράφους, φοιτητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας, φοιτητές, σπουδαστές και επαγγελματίες συναφών αντικειμένων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου έκαναν ο πρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. κύριος Σωτήρης Τριανταφύλλου και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κύριος Ανδρέας Βέγλης.
     
Οι αθλητικογράφοι Μανούσης Δ. και Σπηλιόπουλος Π.
Οι επόμενοι κύκλοι των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων της
Ακαδημίας των Αθλητικών Συντακτών θα συνεχιστούν το Σεπτέμβριο σε συνεργασία τόσο με το Τ
μήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας (Μ.Μ.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όσο επίσης με το Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και τα Τ.Ε.Ι. Αθηνών, ενώ 1-4 Οκτωβρίου 2015, υπενθυμίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί το 2ο Θερινό Σχολείο που διοργανώνει ο Π.Σ.Α.Τ., στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.
     Τα μέλη του Σωματείου μας , που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον Κύκλο των Σεμιναρίων είναι οι εκπαιδευτικοί: Γιάννης Μπαχάς, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Κώστας Ορφανίδης και Δημήτρης Σαλονικιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου