Σάββατο 30 Μαΐου 2015

"Τρέχουν" δύο Προγράμματα για τη Δημοσιογραφία



«Τρέχουμε» και εμείς μαζί με τα Προγράμματα

       
Στην αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ.
Πραγματοποιήθηκαν οι τέσσερεις πρώτες διαλέξεις του Προγράμματος «Αθλητική Δημοσιογραφία στην Ψηφιακή Εποχή»  που υλοποιεί ο Π.Σ.Α.Τ. στη Θεσσαλονίκη και που απευθύνεται σε όσους έχουν, ή επιθυμούν να αποκτήσουν, γνώσεις και σχέση με τη Δημοσιογραφία γενικότερα, και την Αθλητικογραφία ειδικότερα, εντελώς δωρεάν. Τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυμναστών με Ειδικότητα την Αθλητική Δημοσιογραφία, παρακολούθησαν τις διαλέξεις πάνω στα εξής θέματα: Ήχος και Εικόνα στα Νέα Μέσα, Οι τεχνολογικές συγκλίσεις και οι πολύμορφες αποκλίσεις στα αθλητικά Μ.Μ.Ε., μεταβολές στο επικοινωνιακό πεδίο και Έξυπνη ανάλυση, αναζήτηση και αρχειοθέτηση αθλητικού περιεχομένου.   
      
Ο Δ. Παπαδόπουλος ερωτών
Οι συνάδελφοι συμμετείχαν ενεργά και παρενέβησαν με καίριες ερωτήσεις στις πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις που ακολουθούν τις διαλέξεις. Οι γυμναστές
Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπαχάς και Κώστας Ορφανίδης και ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Σαλονικιός έλαβαν σημαντικές γνώσεις και συνεχίζουν με ενθουσιασμό το Πρόγραμμα. Αναζητήστε και εσείς και αξιοποιήστε την ευκαιρία εκπαίδευσης και περιήγησης στο 2ο Θερινό Σχολείο του Π.Σ.Α.Τ. στην Αρχαία Ολυμπία τον προσεχή Οκτώβριο (1-4/10/2015).
Από εξόρμηση του Προγράμματος στους Νέους Επιβάτες
   Επίσης, από τις αρχές Ιουνίου ξεκίνησε και ο τρίτος κύκλος του Προγράμματος «Κωστής Παλαμάς»  για τη Δημοσιογραφία και τις Νέες Τεχνολογίες. Τα αντικείμενα του τρίτου κύκλου που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, είναι : Πολιτιστική Δημοσιογραφία, Περιβαλλοντική και Ταξιδιωτική Δημοσιογραφία καθώς και Δημοσιογραφία και Λογοτεχνία. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος και σε αυτό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι αγαπούν τη Δημοσιογραφία.  Και σε αυτό το Πρόγραμμα, που περιλαμβάνει ακαδημαϊκού επιπέδου μαθήματα είναι επίσης δωρεάν. Οι συνάδελφοι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Απόστολος Τζαρός και Γιάννης Μπαχάς παρακολουθούν την ενότητα «Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία» με επιμέρους αντικείμενα: Πηγές Περιβαλλοντικού Ρεπορτάζ και Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία. Αναζητήστε, ακόμη και σήμερα,  στη σελίδα του Προγράμματος τις παραπάνω δυνατότητες εκπαίδευσης καθώς και τα «Σχολεία» του Προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύουμε πως με τα δημοσιεύματα αυτά στο ιστολόγιο μας συμβάλλουμε και εμείς στη διάχυση της πληροφορίας και θα χαρούμε να σας δούμε στα Προγράμματα.         












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου